Terrasverwarming
Infrarood verwarming is een nieuwe vorm van verwarmen die zijn degelijkheid reeds bewezen heeft in de Scandinavische landen maar ook in het Noorden van duitsland en vele oost Europese landen.

Het grote verschil met een conventionele verwarming is dat een infrarood verwarming de lucht niet opwarmt. De lucht blijft stilstaan in de ruimte en men verspilt geen onnodige energie.

Men kan de verwarmings methode van een infrarood paneel het best vergelijken met een raam waardoor de zon naar binnen schijnt. Het verwarmt alle objecten in de kamer zonder een grote lucht verplaatsing te genereren. Vandaar dat deze vorm van verwarming ideaal is voor Astma patienten en pasgeborenen.

Een ander groot voordeel van deze vorm van verwarming is ook dat met niet onnodig uren of dagen op voorhand de verwarming moet doen branden om de grote lucht massa op te warmen. We denken hier vooral aan kerken, magazijnen , showrooms, kantoren , etc.

Maar ook in passieve woningen gebruikt men meer en meer infrarood verwarming voor zijn zuinig karakter en makkelijk te plaatsen elementen. Een stopkontakt volstaat om een infrarood verwarming te plaatsen. Ook plaatsen waar men sporadisch komt en welke dus niet constant moeten verwarmd worden is een infrarood verwarming de ideale oplossing. Bv. De logeerkamer, werkplaats, thuis kantoor, home cinema, etc.

Ook voor het buitenveblijf, caravan chalet is een infrarood verwarming een perfecte oplossing voor uw verwarmings probleem. Maar ook in de veeteelt en duivensport worden infrarood panelen gebruikt voor het ontvochtigen van de ruimtes. Zo zal je onze panelen in menig duivenhok terug vinden. Eigenlijk kan je bijna overal met infrarood verwarmingspanelen werken. Ze zijn zuinig, goedkoop en haast overal inzetbaar.
Winkelwagen
Alle bedragen zijn inclusief btw
Powered by CCV Shop